Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvek

Fannesz kedvenc könyvsorozata!! :):
Mary-Kate and ashley Olsen:16 leszek

Cím: Az első előtti csók

Szerző: Mary-Kate & Ashleyimaes.jpeg

Tartalma:Mary-Kate és Ashley Olsen, a híres ikerpár életét teljesen felforgatja, hogy közeledik a tizenhatodik születésnapjuk, és meg kell szervezniük a szülinapi bulijukat. Rengeteg kérdés merül fel, amire választ kell találniuk. Milyen legyen a megfelelő ruha? Mi lenne a tökéletes helyszín? Hívjanak fiúkat is, vagy jobban szórakoznak csak lányokkal? És főleg: ki lesz az ideális partner a bulin? A nehézségeket még csak tetézi, hogy felbukkan a Nagy Ő – de csak az egyik lány számára. Vagy mégsem? A szeleburdi ikerpár persze a végén a maga módján megpróbál megoldást találni minden problémára.

 

Cím: Vágyak és álmokkk.jpeg

Tartalma: Mary-Kate és Ashley Olsen tovább folytatja a készülődést a tizenhatodik szülinapi bulijára. A legnagyobb kérdés: hívjanak-e fiúkat? És ha igen, akkor eljönnek-e egyáltalán? Legalábbis az az egy fiú, aki egy félreértés miatt nemrégen szakított az ikerpár egyik tagjával. De még ha el is jönne, kérdéses, hogy hová tudják meghívni. Ugyanis úgy tűnik, a legkitartóbb kereséssel sem lehet rábukkanni a megfelelő helyszínre egy – szintén félreértés miatt – óriásira bővült vendégkör számára. A lányoknak további izgalmakat okoz küszöbönálló autóvezetés-vizsgájuk is. De persze a végén minden megoldódik, és eljön az ikrek életének legszebb napja – az a bizonyos tizenhatodik szülinap.

 

Cím: A tökéletes nyárnnya.jpeg

Tartalma:Mary-Kate és Ashley egyik nagy álma teljesül, amikor lehetőségük nyílik meglátogatni a híres zenefesztivált, ráadásul egy egész hónapot dolgozhatnak ott nyári munkában.  Bár Mary-Kate fájó szívvel hagyja itthon barátját, Jake-et, úgy tűnik, hamar megvigasztalódik, mégpedig nagy kedvence, Gavin Michaels, a jóképű popsztár kitüntető érdeklődése miatt. Ashleynek sem indul zökkenőmentesen a nyári kaland, de hamarosan egyre gyengédebb érzések fogják el diákmunkatársa, a gitáros Brian iránt, és nem is viszonzatlanul. A hónap végére pedig eldől, kinek lehet hinni, és mennyire…

 

Cím: Kalandra fel!kkaal.jpeg

Tartalma:Folytatódik Mary-Kate és Ashley Olsen különleges nyara: ezúttal egy filmforgatás főszereplői lesznek. Miközben végigkövetjük a filmbeli ikrek kalandjait, akik a téli olimpiára próbálnak eljutni sok-sok nehézség közepette, addig bepillanthatunk a kulisszák mögé is, ahol a valódi ikrek mulatságos története bontakozik ki. Mary-Kate barátságot köt, Ashley szerelmes lesz, és egyikük sem nézi jó szemmel a testvére választottját. De vajon melyikük választott jól?

 

Cím: Mi vagyunk a sztárok! mi-vagyunk....jpeg

Tartalma:Megkezdődött az iskola, és Mary-Kate és Ashley Olsen újabb kalandok elé néznek. Mary-Kate szeretné megkapni a főszerepet a suli színjátszó körének Grease előadásán, amelynek kezdetben még a léte is kockán forog. Hála Mary-Kate erőfeszítéseinek, az előadás megmenthető, de váratlan fordulatként egy vetélytárs lép fel a főszerepért vívott küzdelemben... Ashley pedig boldogan találkozik újra volt szerelmével, Briannel, és mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerre vigye a fiú együttesét. Ezért a célért még a legreménytelenebb akciókba is belevág, egészen addig, míg ígéretesen folytatódni látszó kapcsolatukat beárnyékolja egy véletlenül kihallgatott telefonbeszélgetés...

 

Cím: A barátnőm barátja a-barinom.jpeg

Tartalma:Mary-Kate és Ashley azt gyanítják, a barátnőjük rejteget előlük valamit. Ezért nyomozásba fognak, és ki is derítik a rejtélyt: Lauren jár valakivel! De vajon miért olyan nagy titok a fiú kiléte? A válasz Ashleyt lepi meg a legjobban, aki egészen különösen viselkedik a kialakuló helyzetben… Mary-Kate pedig gyakorlatilag mindent magára vállal a Grease színdarab szervezési munkáiból, annyira szeretné megmenteni, mert úgy tűnik, a körülmények az előadás ellen esküsznek. Ez természetesen rengeteg idejét elveszi, Jake-kel, a barátjával sem tud találkozni, s ezzel kockára teszi a kapcsolatukat. Kérdés, hogy megéri-e, sikerre tudja-e vinni a darabot?

 

Cím: Várom a páromvarom....jpeg

Tartalma:Mary-Kate Olsen újabb kihívással néz szembe: ő fogja szerkeszteni az iskolai honlapot. A vezető tanárnő elégedetten olvassa cikkeit, a másik honlapszerkesztő lány is barátsággal fordul felé… amíg ki nem derül, talán nem is annyira érdek nélküli ez a barátság.
Közben Ashley is új elfoglaltságot talál magának: hogy kedvenc kávézója bezárását megakadályozza, társkereső füzeteket helyez el a helyiségben, hogy fellendítse a forgalmat. Sok fiatalt sikerül összehoznia egymással, akad azonban egy magát Mysteriónak nevező rejtélyes fiú, akivel nem boldogul… vagy nagyon is kézenfekvő a megoldás?

 

...és még van egy pár része,ha megtetszettek ezek a kis könyvek!!
Nekem például nagyon-nagyon megtetszett és én imádom az összes részét!!
De azért ajánlom minden lánynak,aki szereti az ilyen kis történeteket!! ;)